A SPIN FOOD, tanques el cercle en tres senzills passos. Selecciona el que necessites, el pes i els envasos que vols i nosaltres ens encarreguem de la resta.

Filosofia 3R!

Reduir

Reutilitzar

Reciclar

Filosofia 3R!

Comprar a Spin Food es molt senzill y còmode, en tan sols 3 passos pots fer una compra completa per a casa, ecològica, lliure de plàstics i microplàstics.

Regístra't

Encara que no es necessari per a veure els productes, al registrar-te tindràs accés a l’àrea de Spiners, per a poder utilitzar diferents funcionalitats. Com per exemple preparar les teves llistes de compra.

Escull l'envàs

Troba el teu producte a granel, ja sigui buscant o navegant per les categories, recorda que hi ha filtres per veure els productes que més t’interessin.

VIDRE

Trobaràs la consigna dintre la fitxa del producte.

PAPER

El preu/kg es el mateix que el vidre i a la fitxa del producte, podràs escollir el pes que vulguis.

CONSERVES

No tenen cost d’envàs. Consulta en el següent pas la informació sobre el sistema de retorn o contacta’ns si tens dubtes.

Voldràs retornar?

Tu decideixes si vols fer el retorn d’envasos o quedar-te’ls per a omplir-los en les pròximes compres.

NO

NO HO SÉ

NO

Genial! Et podràs quedar els envasos per a omplir-los de nou comprant en paper. Ja pots començar a comprar ;)

NO HO SÉ

No passa res, tens 2 mesos per decidir-ho. Pots demanar el retorn en la teva pròxima compra i tornar tots els envasos que tinguis.

No oblidis marcar-ho al carret en el moment de la compra, abans de formalitzar el pagament, així la teva comanda SPIN FOOD vindrà amb la nostra bossa, ideal per anar acumulant els envasos i tornar-los.

VIDRE

En productes a granel pagaràs una consigna, si la retornes la recuperaràs i si no, es com si haguessis comprat el pot, te’l pots quedar. El preu del envàs el trobaràs a la fitxa del producte.

PAPER

Si ho prefereixes, pots comprar en paper. Encara que algun producte està envasat en PLA. El preu/kg és el mateix que l’envasat en vidre. Podràs triar el pes a la fitxa del producte.

CONSERVES

Aquí no pagues per consigna, serem nosaltres qui et pagarem si no retornes els envasos.

Així de fàcil es comprar ecològic i sense plàstics, a més d’alimentar-te amb productes naturals, sense tòxics i lliures de microplàstics. No generes residus per al planeta i tanques el cercle.

Uneix-te a la filosofia SPIN FOOD:

Reduir, Reutilitzar i Reciclar.

Resta al problema i suma't a la solució, pel planeta!

Productes naturals ecològics en envasos 100% reciclables o reutilitzables, sense plàstic

No et sembla genial?!