Desodorant en Barra Natural Bergamota...

Desodorant en Barra Natural Bergamota i Salvia

0931004
8,95 €
Impostos inclosos

• Desodorant natural fet a partir de productes naturals com mantegues, bicarbonat sòdic, pols d'arrurruz que ajuden a eliminar les olors desagradables. A més està perfumat amb olis essencials de bergamota i salvia, ambdós tenen propietats antibacterianes i antisèptiques.

• Els desodorants és sòlid, pel que es redueix el consum d'aigua en la seva producció i a més està envasat en un tub de 100% paper, pel que en finalitzar es pot reciclar totalment i no generar cap residu. A més els desodorants sòlids gràcies a la seva alta efectiviat més de tres mesos, així que es redueix el consum d'aquest producte.

Desodorant vegà.

•  No testat en animals.

Afegir a la meva llista de desitjos
rating No hi ha opinions de moment

Perquè desodorants naturals?

Els desodorants naturals Kutis, no contenen elements perjudicials a curt ni llarg termini per a l'organisme. Tots són naturals i biodegradables. Un altre factor a tenir en compte és que no contenen: alcohols, ftalats, parabenos ni metalls pesants, ja que els desodorants habituals porten aquests productes que fan la funció de tapar els porus de la pell, la qual cosa inhibeix la suor, però també el principal funcionament de l'organisme.

Per contra, aquests desodorants KUTIS, que contenen ingredients naturals, com: oli de coco, mantega de cacau, llard de karité, a més de bicarbonat sòdic, actuen com a antibacterians de la pell evitant les males olors. Gràcies a la seva capacitat antibacteriana, no tapen els porus dificultant la transpiració de les cèl·lules però si que eliminen la mala olor durant tota la jornada.

Perquè sòlids?

Un desodorant sòlid té una durada mitjana molt més elevada que qualsevol normal, això és degut a la seva alta efectivitat i també al seu major aprofitament. L'habitual és una vida útil de 3 mesos.

Aquests desodorants no han estat testats amb animals. Tots els productes són naturals i les mantegues certificades de comerç just.

Com s'utilitzen?

Per a usar el desodorant, només has d'empènyer la barra per la part de baix fins que surti prou per a poder estendre-ho amb facilitat. El normal és que la primera aplicació costi una mica més, ja que el producte aquesta una mica més rígid. Recorda que el desodorant natural KUTIS, és un producte 100% natural pel que els canvis de temperatura l'afecten. Evitar tenir-ho en un lloc amb molt calent ja que el producte perdi fermesa. Solament amb deixar-ho en un lloc fred torna a tornar a la seva textura habitual.

Important: conté olis essencials, no utilitzar aquest desodorant en embarassades, lactants o menors de 7 anys. Per a aquests casos utilitzar el desodorant Kutis pur.

Ingredients: Pols de arrurruz, bicarbonat de sodi, oli de coco*, llard de karité*, mantega de cacau*, cera d'oli de girasol, oli essencial de bergamota, oli essencial de mandarina, oli essencial de romaní, oli essencial de pebre negre i oli essencial de salvia. *Producte ecològic.

Aquesta setmana et recomanem...

Alimentació
Vegà
Al·lèrgies o intoleràncies
Sense gluten
Sense lactosa
Sense soja
Envàs
Paper
Pes
55 g
Subcategoria
Desodorants naturals

Fes clic aquí per deixar un comentari