A Spin Food apostem per reutilitzar els envasos de vidre mentre encara tinguin vida útil. Pots fer-ho tu a casa teva o retornar-los perquè nosaltres els donem una nova vida.

Recorda que trobaràs tots els aliments a granel en envàs de paper, així podràs omplir els envasos que et quedis o els que tu ja tinguessis a casa teva.

També són reciclables, així que quan acabin la seva vida útil els pots dipositar al contenidor corresponent per al seu correcte reciclat.

COM FUNCIONA EL RETORN D'ENVASOS?

Som el primer supermercat d'Espanya amb sistema de retorn d'envasos, una cosa única i per això desconeguda. 

Però som aquí per ajudar-te en el que necessitis!

Necessites saber:

Tens 2 mesos per retornar envasos i no cal que ho decideixis ara, ja ho decidiràs quan s'acosti el termini. El termini de 2 mesos és per evitar que els envasos tinguin molt ús i els puguem reutilitzar.

El servei de retorn d'envasos són 6 €, en concepte d'una part de les despeses d'enviament, però pots incloure envasos d'altres comandes. A Spin Food assumim l'altra part i també les despeses de neteja i higienització. Aquest import NO es retorna.

La bossa SPIN FOOD està pensada per facilitar el retorn d'envasos sense generar residus addicionals, la rebràs si marques la casella "Vull utilitzar el mètode de retorn SPIN FOOD" que hi ha al carretó, just a sota de la informació sobre el transport.

No oblidis consultar la informació que trobaràs dins de la teva comanda! A la infografia on et donem la benvinguda com a Spiner, t'expliquem com preparar el retorn d'envasos perquè sigui el més sostenible possible.

A SPIN FOOD impulsem l'economia circular amb zero residus com a model de futur.

Resta al problema i suma't a la solució, pel planeta!

COM RETORNAR ELS ENVASOS?

1. PREPARAR

Segueix les instruccions de la infografia que hi havia dins de la teva comanda i prepara els envasos a la bossa SPIN FOOD. No oblidis tancar-la amb el precinte de seguretat!

2.TRAMITAR

Accedeix a l'enllaç per iniciar el retorn i segueix els passos que t'indiquem seleccionant les opcions que més s'ajusten a les teves necessitats. No necessites etiqueta i així estalviem residus!

3. ABONAR

El transportista recollirà la bossa i ens la farà arribar. Revisarem manualment els envasos i t’abonarem íntegrament el que vas pagar per ells. Després, passaran a la zona d'higienització!

CONSIGNA DELS ENVASOS

Els envasos tenen un preu que pagues en consigna i que s'indica a la fitxa del propi producte, també te’l desglossem a la factura i al carretó de la compra. Aquest és l'import que et reemborsarem si ens els retornes i si te'ls quedes, ja siguin tots o algun, és com si els haguessis comprat.

No et cobrem el preu dels envasos de conserves*!

Però sí que t’abonarem 0,03€ per cada un que ens retornis.

* Es consideren envasos de conserves tots aquells que et cobrem al carretó o que a la fitxa del producte s'indica un preu de 0 € per envàs retornable. Tots els de proveïdors externs, excepte la llet i el Vichy.

COM REUTILITZEM ELS ENVASOS?

Hem desenvolupat un exclusiu sistema de neteja i higienització que deixa els envasos com nous, amb total seguretat alimentària i permet tornar a utilitzar-los sense contaminació creuada.

Necessites saber:

Sistema de neteja a pressió per eliminar les restes més superficials.

Higienització amb productes alcalins i certificats Ecolabel, per protegir el planeta.

Un rentat a alta temperatura per una completa neteja asèptica.

Periòdicament realitzem controls que analitzem al laboratori per garantir que tot el sistema funciona perfectament i no queda ni rastre d'al·lèrgens.